תוספת בניה לחלל המגורים R-N

תוספת בניה לחלל המגורים R-N
עיצוב הפנים ותכנון של בית פרטי בן 2 קומות.  חלל המגורים הורחב משמעותית. השיפוץ כלל הרחבת המטבח, פינת האוכל והסלון על חשבון החצר. 
הבית תוכנן בקפידה תוך הקשבה מלאה לצרכי הלקוחות ותכנונו לפירטי פרטים כולל פתרונות אחסון שונים, נגרות בהתאמה לכל חלל וחלל. שילוב רהוט קיים עם רהוט חדש וכדומה.  הסגנון גובש במהלך בחירת החומרים ושולב בו מספר סגננות המשתלבים בהרמוניה נפלאה יחדיו. המטבח עוצב בסגנון מודרני קלאסי, בגווני שמנת עם שילוב של אי רחב מאוד שעליו משטח למי מאלון מבוקע. בחלל שולבו נישות גבס נחמדות שנוצרו בעיכבות הריסת קירות וחשיפת עמודים שלא היה ניתן להסירם בשום אופן.
הרעיון הוא להפוך עמוד/ קורה שתקועים בחלל כאילוץ מעצבן- לאלמנט עיצובי ארכיטקטוני המייחד את החלל ותורם ליופי ועניין.
עוצב ע"י מעצבת פנים - ענת רגב.
פרוייקטים נוספים
זכויות יוצרים שייכים לענת רגב בלבד @2016
*אין להעתיק תכנים או תמונות ללא קבלת אישור בכתב מענת רגב - מפת האתר